Rooster

Bij CFA Utrecht trainen we op dinsdag en donderdag van 20.30 - 21.30 uur. Als lid van CFA Utrecht profiteer je, afhankelijk van je abonnement, van de mogelijkheid om één keer in de week bij CFA IJsselstein te trainen. 6 dagen in de week bieden we BJJ trainingen aan. Daarnaast kun je ook kiezen om een andere sport ernaast te doen zoals: grappling, MMA, kickboksen, bokszaktraining en bootcamp.

BJJ Basics (dinsdagavond Utrecht)

BJJ Basics is een reeks van lessen waarin je op een laagdrempelige manier kennis maakt met de belangrijkste basisvaardigheden van Braziliaans jiu jitsu. Deze les is dan ook zeer geschikt voor beginners. We leren je verschillende basis worpen, houdgrepen, klemmen en omstrengelingen. Door deel te nemen aan de basics lessen krijg je een goed inzicht in de sport en werk je aan een sterk fundament.

Braziliaans Jiu Jitsu (donderdagavond Utrecht)

Tijdens deze les starten we met een warming-up waarna we vervolgens verder gaan met het technische gedeelte. Uiteraard is er tijd om te rollen (sparren), tijdens het rollen kun je de technieken in een realistische situatie toepassen. Het verschil met de BJJ Basics les is dat we tijdens deze les de technieken niet beperken tot de basics.

Met een onbeperkt abonnement van CFA Utrecht kun je één dag in de week extra trainen bij CFA IJsselstein!
Dinsdag.jpg
Donderdag.jpg
Trainingstijden CFA IJsselstein.jpg